Agresszíven ment a bíró felé a brutálisan letarolt sztárjátékos, le kellett fogni - videó

Durván leütközték, majd kiállították James Rodríguezt Katarban
Vágólapra másolva!
urcsa körülmények között állították ki James Rodríguezt, a katari al-Rajjan kolumbiai labdarúgóját azt követően, hogy csapata szombati bajnoki mérkőzésén durván leütközték.

A jelenetről közzétett videón az látható, hogy James Rodríguez az ellenfél tizenhatos vonalánál egy kipattanót akar megjátszani, de az al-Arabi egyik, nagy lendülettel érkező játékosa tompítás nélkül beleszáll. Mindkét futballista a földre került, miközben a csapattársak heves szóváltásba bocsátkoztak és egymást lökdösték. A közelben lévő játékvezető azonnal megítélte a szabadrúgást a vendégcsapat javára, majd miután helyreállt a rend a pályán, a 99. percben sárga lapot mutatott fel a magát addigra nagyjából rendbeszedő, a miatta kialakult kakaskodásból kimaradó dél-amerikai középpályásnak.

A 30 éves James Rodríguez ezt követően dühbe gurult, és kérdőre vonta a játékvezetőt. Több csapattársa együttes erővel tudta csak lefogni, illetve biztonságos távolságban tartani a bírótól, aki így reklamálás miatt újabb sárga lapos figyelmeztetésben részesítette, majd kiállította.

A találkozót az al-Rajjan 2-1-re elveszítette, a végeredmény már a 69. percre kialakult. A Real Madrid és a Bayern München korábbi játékosának, a 2014-es világbajnokság egyik sztárjának, gólkirályának ez volt a harmadik meccse katari klubjában, amelyhez egy hónapja igazolt az Evertontól.