Közelről ordított a reklamáló focista arcába az olasz bíró - videó

SSC Napoli v Genoa CFC - Serie A Juan Luca Sacchi Serie A SSC Napoli Genoa CFC Stadio San Paolo Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Football championnat voetbal Horizontal SPORT STA
Referee Juan Luca Sacchi during the Serie A match between SSC Napoli and Genoa CFC at Stadio San Paolo Naples Italy on 27 September 2020. (Photo by Franco Romano/NurPhoto) (Photo by Franco Romano / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokságban lejátszott Inter-Udinese mérkőzésen a játékvezető ordítva fegyelmezte meg a vendégek játékosát, Gerard Deulofeut.

A találkozó 82. percében a korábban a Barcelonában is megforduló Deulofeu odament Juan Luca Sacchi játékvezetőhöz rekalmálni egy számára kedvezőtlen eset miatt, az erélyes bíró azonban ordítva intette csendre a futballistát.

A szórakoztató videó bejárta az internetet, a közösségi médiában az egyik kommentelő szerint a bírót megvette az Inter, amely 2-0-ra nyerte meg az Udinese elleni bajnoki meccset.