Simeone holnap sem hajlandó kezet fogni Kloppal

Atletico Madrid v Liverpool FC: Group B - UEFA Champions League soccer Atletico Madrid Liverpool FC Jurgen Klopp Diego Simeone Waist up Two people UEFA Champions League group B match Diego Simeone head coach Jurgen Klopp head coach Wanda Metropolitano Jos
Diego Simeone head coach of Atletico Madrid looks to Jurgen Klopp head coach of Liverpool during the UEFA Champions League group B match between Atletico Madrid and Liverpool FC at Wanda Metropolitano on October 19, 2021 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid edzője, Diego Simeone a Liverpool elleni BL-mérkőzés után nem akar kezet fogni az ellenfél trénerével, Jürgen Kloppal.

Amikor két héttel ezelőtt a két csapat Madridban, a Wanda Metropolitano Stadionban játszott egymással, az argentin szakember a lefújást követően azonnal befutott a játékoskijáróba és nem fogott kezet Jürgen Kloppal. A The Athletic megírta, hogy Simeone az angliai mérkőzésen sem tervez elköszönni kollégájától a meccs után.

Tudom, hogy az Egyesült Királyságban ez a szokás, de én ezt nem támogatom, kifejezetten hamis benyomást kelt" - árulta el véleményét az argentin szakember.

"Nem ismerem Kloppot, mint embert, de tudom, hogy nagyszerű edző, aki remek munkát végzett minden egyes klubnál, ahol dolgozott" - méltatta a német edzőt Simeone.

Diego Simeone ezúttal sem akar kezet fogni Jürgen Kloppal Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

"Tisztelem, amit elért. Teljesen kivételes, ahogyan évről évre az erősebbnél erősebb klubok ellen teljesít a csapatával, igazán lenyűgöző" - mondta ezt már Klopp az Atlético tréneréről.

tette hozzá a Liverpool edzője.

A Liverpool három meccs után 9 ponttal vezeti a B csoportot a BL-ben, míg az angolok ellen hazai pályán verséget szenvedő Atlético 4 ponttal a második helyen áll, megelőzve a csakugyan 4 pontos Portót és a pont nélküli Milant.