Vágólapra másolva!
Csütörtök este a magyar bajnok Ferencváros 3-2-re kikapott a Groupama Arénában skót Celtic csapatától az Európa-liga G csoportjának negyedik fordulójában. A találkozó után a Fradi gólszerző játékosai csalódottan nyilatkoztak, de azt mindketten hangsúlyozták, hogy mindent megtettek a győzelemért.

"A lehetőség megvolt. A gólomnak örülök, mert sokat dolgoztam érte. A szívemet a Fradinak adom, mert hisznek benne. Fontos, hogy együtt voltunk, itt voltunk. Próbáltunk nyerni, de nem sikerült. Együtt nyerünk, együtt vesztünk. A következő meccsen is mindent megteszünk majd a Fradiért" – nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt az albán válogatott Myrto Uzuni, aki a második gólját lőtte a sorozatban.

Oleksandr Zubkov góljával egyenlített a Fradi az első félidőben Fotó: Koncz Márton - Origo

„Nem kezdtünk elég jól, nem voltunk elég koncentráltak. Gyors gólt akartunk, de helyette mi kaptunk gyorsan gólt. Aztán egyenlítettünk, de megint kaptunk egy gyors gólt. Kicsit szerencsétlenek voltunk. Mindent megtettünk a győzelemért, de nem volt szerencsénk" – tette hozzá az ukrán válogatott Oleksandr Zubkov.

A 3-2-es vereséggel eldőlt, hogy a Fradi a negyedik helyen végez, azaz véget ér számára az európai kupaszereplés a mostani idényben.

A Ferencváros a következő fordulóban, november 25-én a spanyol Real Betis vendége lesz.