Társoldalunk:

A Chelsea megállapodott a Fenerbahcével Szalai Attila átigazolásáról

2021.11.11. 13:09

Külföldi lapértesülések szerint a Chelsea megállapodott a Fenerbahcével a magyar válogatott labdarúgója, Szalai Attila átigazolásáról.

A BL-címvédő londoni sztárcsapat komolyan érdeklődik a magyar hátvéd iránt, sőt, állítólag megállapodott Szalai átigazolásáról. 

A Chelsea 24,3 millió eurót ajánlott a Fenerbahcénak, amit a törökök elfogadtak. A játékos szerződtetésének részletei is kiszivárogtak, a hírek szerint a védő 6 évres szerződést köt Thomas Tuchel és Lőw Zsolt csapatával, amelyben évente 4 millió eurós fizetést kap.

Szalai Attila a Chelsea-ben folytathatja pályafutásátForrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Abdulhamid Hosbas

Mindeközben a spanyol sajtó arról ír, hogy az Atlético Madrid is szeretné megszerezni a fiatal labdarúgót, akiért 20 millió eurót kész fizetni. A Fenerbahce elnöke ennél kevesebb összegért nem is szeretne megválni a játékostól, akit idén januárban 2 millió euróért szerzett meg a ciprusi Apoel Limassoltól.

Szalai Attila helyet kapott Marco Rossi keretében, és minden bizonnyal pályára lép pénteken a San Marino elleni vb-selejtezőn a magyar válogatottban.

 

Forrás