Társoldalunk:

"Dzsudzsák csak vizespalackot dobál a kispadról" - reagált a DVSC sportigazgatója

2021.11.15. 18:43

A DVSC labdarúgócsapatát és a személyét ért támadásokra reagált, és az egyesülettel kapcsolatos sajtóinformációkat cáfolt a Loki sportigazgatója.

Tőzsér Dániel hétfői sajtótájékoztatóján elsőként arra reagált, hogy az egyik országos médiaportál az MTK elleni meccs után "old boys projektről" írt, és szóvá tette például, hogy "Dzsudzsák csak vizespalackot dobál a kispadról".

Ezzel összefüggésben Tőzsér Dániel leszögezte: az edzőváltás után, 11 sérültet nélkülözve érkeztek október végén az MTK elleni meccsre. Dzsudzsák sérült volt, és csak azért foglalt helyet a kispadon, mert szeretett volna segíteni a csapaton a jelenlétével.

Tőzsér Dániel megvédte Dzsudzsák BalázstForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Az "öregek csapata" megjegyzéssel kapcsolatban hozzátette: az NB I 12 csapatából az átlagéletkor alapján a középmezőnyben van a Loki, náluk van a legtöbb saját nevelésű játékos, illetve a Paks után a második legtöbb magyar futballista.

Azzal kapcsolatban, hogy Debrecenben fradistának tartják, Tőzsér Dániel azt mondta: a Fradiban csak két évet, a Lokiban viszont összesen 10 esztendőt futballoztam, a szoros kötődésem tehát aligha kétséges Debrecenhez".