Koronavírus miatt egy csapatnyi játékos dőlt ki az NB II-es pécsi focicsapatból

Koronavírus miatt egy csapatnyi játékos dőlt ki NB II-es pécsi focicsapatból
Vágólapra másolva!
A Labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő PMFC a hivatalos honlapján tudatta, hogy komoly sérülés- és betegséghullám miatt tizenegy játékost is kénytelenek vagyunk nélkülözni.

A pécsi klub beszámolójából kiderül, hogy a csapat az utóbbi két hétben csak kis létszámmal tudott edzeni ugyanis komoly sérülés-, és betegséghullám sújtja a csapatot. A Pécs többi játékosa is súlyos sérüléssel bajlódik, Hursán György korábban külső oldalszalag húzódást szenvedett, Grabant Bencére közelítő sérülése miatt vár műtét, míg Sági Milánt kézközépcsont töréssel operálták.

Koronavírus miatt egy csapatnyi játékos dőlt ki NB II-es pécsi focicsapatból Forrás: pmfc.hu

Az biztos, hogy ők hárman idén már nem léphetnek pályára, de rajtuk kívül több játékosnak, valamint stábtagnak is pozitív lett a Covid-tesztje, így ők az egészségvédelmi protokollt követve házi karanténba kerültek.

A Merkantil Bank Ligában előírt szabályoknak megfelelően a vasárnapi mérkőzés előtt ismét koronavírus-teszten vesznek részt a pécsi kerettagok, akik a III. Kerületi TVE elleni bajnokira jelenleg két kapussal, valamint 12 mezőnyjátékossal készülnek.