Balotelli gyalog is elindulna Törökországból, ha hívnák az olasz válogatottba

fbl Horizontal
Mario Balotelli három éve szerepelt legutóbb az olasz válogatottban
Vágólapra másolva!
A 31 éves Mario Balotelli annyi szeretne visszatérni az olasz labdarúgó-válogatottba, hogy ha Roberto Mancini hívná, akár gyalog is elindulna Törökországból.

A 36-szoros válogatott támadó legutóbb 2018. szeptember 7-én szerepelt az olasz csapatban egy lengyelek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, azóta viszont nem kapott meghívót Roberto Mancini szövetségi kapitánytól.

Az Eb-győztes csapat támadójátékát sok kritika érte a vb-selejtezők alatt, így érthető, hogy Balotelli arról álmodik, hogy visszatér a Squadra Azzurrába is kilövi a csapatot a katari világbajnokságra a márciusi pótselejtezőben.

Mario Balotelli három éve szerepelt legutóbb az olasz válogatottban Forrás: AFP/Marco Bertorello

"Jól érzem magam az elmúlt két és fél évben.

Nagyon jó a kapcsolatom vele, mindig is az volt. Csak azt kell elmondania, mit akar tőlem, hogy visszatérhessek a válogatottba, és én megteszem" – mondta a Football Italának Balotelli, aki korábban az Internazionale és a Manchester City csapatánál is együtt dolgozott a jelenlegi szövetségi kapitánnyal.

„Márciusig van időm a csúcsra jutni.

Nem azért vagyok itt, hogy panaszkodjak, amiért nem hívnak. Nem vagyok messze a legjobb formámtól, de még dolgoznom kell" – mondta a török Adana Demirspor játékosa, aki az idei szezonban 13 meccsen öt gólt lőtt és két gólpasszt adott.