Társoldalunk:

A Chelsea és a Juventus egykori sztárfocistája elismerte, tárgyalni fog az NB I-es csapattal

2021.11.24. 17:08

Adrian Mutu elárulta, valóban megkereste őt az NB I-ben szereplő Kisvárda a Joao Janeiro távozása miatt megüresedett vezetőedzői poszt kapcsán – számolt be róla a román Antena Sport.

Révész Attila, a kisvárdai klub sportigazgatója kedden azt nyilatkozta, többek között Adrian Mutu is jelölt az NB I-es csapat kispadjára. A szakvezető azt mondta, valószínűleg a hétvégén találkozik az egykori kiváló román csatárral.

„Igaz a hír, ám még nem tudom, mikor ülünk le tárgyalni. Meglátjuk, sikerül-e megegyeznünk" – idézi Mutu szvaait az nso.hu az as.ro-ra hivatkozva,aki októberben, mindössze 12 találkozó után távozott a román első osztályú FC U Craiova éléről.

Adrian Mutu lehet a Kisvára edzőjeForrás: NurPhoto/Catalin Soare/NurPhoto/Catalin Soare

A román sajtó Mutut a szövetségi kapitányi poszttal is szóba hozta, ám a 42 esztendős tréner udvariasan azt mondta, amíg a válogatottnak van edzője, nem illik erről beszélni. Románia a harmadik helyen végzett a világbajnoki selejtezős csoportjában. Mirel Radoi kapitány már októberben jelezte, nem hosszabbítja meg az idén lejáró szerződését.

Mutu futballozott többek között a Chelsea-ben, a Juventusban és a Fiorentinában is. Edzőként dolgozott az al-Vada utánpótlásában és az U21-es román válogatottnál.

Októberben a Gazeta Sporturilor azt írta, a Mol Fehérvár érdeklődik Mutu iránt.