Tragikus hirtelenséggel meghalt a 23 éves focista

2021.11.24. 16:40

Szerdán közleményben jelentette be a japán labdarúgó első osztályban szereplő Shonan Bellmare csapata, hogy tragikus hirtelenséggel életét vesztette a csapat 23 éves labdarúgója, a brazil Riuler de Oliveira Faustino.

A Japan Times szerint a halál oka egyelőre ismeretlen, de még várnak a boncolás eredményére. A tragédiának semmi előjele nem volt, ezért mindenki döbbenten áll az eset előtt. A brazil média a Football Tribe szerint viszont arról ír, hogy a fiatal és tehetségesnek tartott labdarúgó a korábbi klubjától származó információk szerint hirtelen szívmegállás után vesztette életét- írja a Blikk.

Riuler a brazil Coritiba akadémiáján nevelkedett, azonban a felnőtt csapatban sosem mutatkozott be, de játszott az Atletico Paranaense színeiben is. 2015-ben a dél-amerikai korosztályos kontinenstornán az U17-es válogatott tagjaként elhódította a trófeát. 2019-ben igazolt Japánba, az idei szezonban az első osztályú Shonan Bellmare csapatában összesen 11 mérkőzésen, köztük két bajnokin jutott szóhoz.