Vágólapra másolva!
A Chelsea labdarúgócsapata eladná amerikai válogatott futballistáját, Christian Pulisicet, akit a Barcelona és a Liverpool is szeretne leigazolni. 

A FourFourTwo szerint a Chelsea mindkét klubot tájékoztatta, hogy az amerikai szélső ára 42 millió font. A londoni sztárcsapat 15 millió fonttal drágábban vette meg Pulisicet a Dortmundtól 2019-ben, de hajlandó veszteséggel megválni tőle.

A 23 éves támadó az érkezése óta erőnléti gondokkal küzd, valamint nem nyújt kiegyensúlyozott teljesítményt, ezért Thomas Tuchel vezetőedző nem gördítene akadályt a távozása elé.

A német tréner a Dortmundnál korábban dolgozott már együtt a futballistával, a támadósorban mégis többnyire Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi, Mason Mount, Timo Werner és Kai Havertz azok a játékosok, akik több lehetőséget kapnak tőle.

Christian Pulisic távozhat a Chelsea-től Forrás: AFP/Adrian Dennis

A hírek szerint az európai topcsapatok közül leginkább a Liverpool és a Barcelona érdeklődik az amerikai légiós iránt.

Jürgen Klopp állítólag régóta fontolgatja Pulisic szerződtetését, a katalánok új edzője, Xavi pedig szeretné egy gyors és jól cselező szélsővel megerősíteni a Barca támadószekcióját.

A BL-győztes labdarúgó ebben a szezonban, minden sorozatot figyelembe véve, mindössze hat tétmérkőzésen lépett pályára a Chelsea-ben, ezeken két gólt szerzett.