Társoldalunk:

Dárdai Pál alaposan kiosztotta egyik játékosát az edzésen

2021.11.25. 18:12

Bő másfél hónappal azután, hogy a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC egyik edzésén Dárdai Pál vezetőedző összeszólalkozott Kevin-Prince Boatenggel, újabb játékossal került konfliktusba a csapat vezetőedzője – tudta meg a Bild. 

A Hertha nem teljesít jól az idény során, a sikertelenség okozta rossz hangulatnak pedig egy látható jele volt az, amikor októberben Dárdai Pál és Kevin-Prince Boateng összetűzött egymással az egyik tréning során. Az edző és a játékos utólag megbeszélte egymással és lezárta az esetet – ezúttal viszont újabb konfliktus adódott a Hertha edzőközpontjában.

A Bild beszámolója szerint a szerdai edzésen Dárdai Pál keményen hangot adott annak, hogy véleménye szerint a csapat német utánpótlás-válogatott hátvédje, Jordan Torunarigha napok óta nem dolgozik megfelelő intenzitással - írja az nso.hu.

Dárdai Pál nem nézi jó szemmel Jordan Torunarigha botladozásiatForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

A német lap úgy tudja, a magyar vezetőedző utasításokat adott egy gyakorlathoz, amelyeket játékosa nem tartott be.

„Nem figyelsz? Nem kifelé kell! Tönkreteszed az egész gyakorlatot! Három napja csak botladozol az edzéseken, pedig szükségünk van rád!"– förmedt rá ekkor Dárdai játékosára, aki a cikk szerint ekkor dühében elrúgta a labdát, ám az edzés további részén már megfelelő intenzitással dolgozott.

A Hertha legközelebb szombaton javíthat eddigi szereplésén, a kék-fehér együttes – korlátozott nézőszám mellett – az Augsburgot fogadja majd az Olimpiai Stadionban.