Haaland szerint a gólöröme után beintő szurkolót felvevő operatőr volt a meccs embere - videó

firo 1st Bundesliga. 2021/2022 Soccer: Fuvuball: 11/27/2021 VfL Wolfsburg - BVB Borussia Dortmund VfL Wolfsburg - BVB Borussia Dortmund Bundesliga 1. 2021 spo firo 2022 Horizontal
firo 1st Bundesliga. 2021/2022 Football: Fuvuball: 27.11.2021 VfL Wolfsburg - BVB, Borussia Dortmund Erling Haaland, shoots, the, goal, to, 1: 3, jubilation, jubilation (Photo by Sebastian El-Saqqa / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Sérülése után térhetett vissza a Borussia Dortmund csapatába Erling Haaland, aki rögtön góllal tette mindezt, de a gólöröm és egy wolfsburgi szurkoló reakciója ezúttal érdekesebb volt.

Haaland a 73. percben állt be csereként, majd a 81. percben máris gólt szerzett. A gól után a norvég a nézőtérre mutatott, majd a mozdulatával együtt a kép is a nézőtérre váltott, ahol egy hölgy bemutatott mérgében a gólszerzőnek.

Haaland gólörömére azonnal érkezett a reakció Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Sebastian El-Saqqa / firosportph/Sebastian El-Saqqa

Haaland a meccs után meg is osztotta a jelenetet és azt írta mellé, hogy az operatőrnek jár ezúttal a meccs legjobbja elismerés.