Cristiano Ronaldót felháborította Messi újabb Aranylabdája

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo gestures during the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 24, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Hétfőn Lionel Messi hetedszer is megnyerte az Aranylabdát, ez pedig Cristiano Ronaldo szurkolóit is felháborította. Az ötszörös aranylabdás portugál sztár a közösségi médiában egyetértett a rajongói csoport határozott véleményével.

A Nemzeti Sport megírta, hogy a cr7.o_lendario szurkolói oldal 324 ezer követővel rendelkezik az Instagramon. Az oldal készítője egy hosszabb posztban nehezményezte azt, hogy megint Messi kapta az Aranylabdát, ráadásul Ronaldo csak a hatodik helyen végzett a szavazáson.

"Kinek adták a díjat? Messinek, aki csak egy Király-kupát nyert a Barcelonával és az elmúlt évben kifejezetten gyengén teljesített a rangadókon. Megnyerte a Copa Américát, amit eredetileg négyévente rendeznek meg, mostanában mégis majdnem minden évben van. A torna játékosa lett, de nem szerzett gólt az elődöntőben és a fináléban sem, a PSG játékosaként pedig gyenge idényt fut.

Ahhoz, hogy Cristiano Ronaldo megnyerje a díjat, 300 százalékot kell nyújtania. Messinél ez fordítva van, egy visszafogott évadban is neki ítélik a trófeát. Lopás. Szégyen"

- olvasható a bejegyzésben.

A bejegyzést a portugál szupersztár, pontosabban a hivatalos Instagram-oldala is kedvelte, és hozzá is szólt.

"Tények"

- olvasható a szűkszavú kommentben, amelyet később eltávolítottak a bejegyzés alól.