A Manchester City rekordigazolása szerint nehezebb helyzetbe került, mint gondolta

fbl Horizontal
Manchester City's English midfielder Jack Grealish reacts during the English Premier League football match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge in London on September 25, 2021. (Photo by Ben STANSALL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Jack Grealish azt mondta, sokkal nehezebben szokik hozzá a mindennapokhoz a Manchester Citynél, mint azt korábban gondolta. Anglia legdrágább futballistája szerdán este éppen korábbi klubja, az Aston Villa ellen lép majd pályára a bajnokságban.

A 26 éves középpályás augusztusban Premier League-rekordot jelentő 100 millió fontért került a bajnokcsapathoz, amelyben visszafogottan kezdett, eddigi 15 meccsén két gól és három gólpassz került a neve mellé.

"Keményebb az élet a Citynél, mint gondoltam. Új vezetőedzőhöz, új játékostársakhoz kell alkalmazkodni" - nyilatkozott Grealish a Daily Telegraph-nak. - "Azt nem mondanám, hogy szenvedtem, de az elején nehezen tudtam megszokni. Nem kaptam annyi gólpasszt és nem szereztem annyi gólt, mint az előző szezonban, de soha nem kételkedtem magamban."

Jack Grealish nehezen alkalmazkodott az új helyzethez Forrás: AFP/Ben Stansall

Az angol válogatott futballista hozzátette: az "árcédulája" nem tesz rá különösebb nyomást, egyáltalán nem foglalkozik vele.

Pep Guardiola, a City vezetőedzője támogatásáról biztosította Grealish-t.

"Az elején minden új játékos küszködik, de számára nagyon könnyű megvalósítani az elvártakat, mert minőségi futballista. Talán azért rajtolt kissé visszafogottan, mert tiszteli a csapattársait és új számára a környezet. Ez teljesen normális, ez egy folyamat. Időre van szüksége" - fogalmazott a katalán tréner.

A második helyen álló Manchester City 21.15 órától lép pályára az új vezetőedzőjével, Steven Gerrarddal két sikernél tartó, 13. Aston Villa otthonában.