Vágólapra másolva!
A Southampton–Leicester City és a Watford–Chelsea angol bajnoki mérkőzést is félbe kellett szakítani egy nézőtéri rosszullét miatt szerda este. Utóbbi összecsapáson több mint fél órát állt a játék, mivel egy szurkoló szívrohamot kapott és újra kellett éleszteni.

A Chelsea mérkőzése mindössze 13 perc elteltével szakadt félbe, a játékosok levonultak a pályáról, a két csapat egészségügyi személyzete pedig együttes erővel igyekezett stabilizálni a szurkoló állapotát, míg a mentősök is megérkeztek a lelátóra.

A Chelsea spanyol játékoa, Marcos Alonso segített az orvosi stábnak azonosítani az összeesett szurkolót a tömegben, a gesztust hatalmas tapssal hálálták meg a hazai szurkolók.

Félbeszakadt a Chelsea mérkőzése Forrás: AFP/Adrian Dennis

A meccs közel fél órán át állt, mivel a Watford és a Chelsea játékosai sem voltak hajlandóak folytatni a mérkőzést addig, amíg nem kaptak pozitív hírt a drukkerről, akit ezt követően kórházba szállítottak.

A Chelesea 2-1-es győzelmével zárult mérkőzés után a közösségi médiában mindkét klub jókívánságait küldte a szurkolónak.

Ahogy a Chelsea watfordi vendégjátéka folytatódhatott, egy másik szerdai mérkőzés éppen félbeszakadt. A Southampton–Leicester City mérkőzést is lelátói rosszullét miatt kellett felfüggeszteni, mivel egy drukker a szünetben összesett, bár a hírek szerint ennél az esetnél nem szívroham okozta a rosszullétet. A második félidő így mintegy 15 perces csúszással folytatódhatott, miután a szurkolót kórházba szállították.