Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo nem csak a pályán nyújtott teljesítményével, hanem motivációs beszédeivel is igyekszik átragasztani csapattársaira a győztes mentalitást. Legutóbb csapattársának, Alex Tellesnek bizonygatta, hogy semmi sem lehetetlen, mindezt pedig a Real Madriddal elért Bajnokok Ligája triplázással támasztotta alá.

Az ötszörös aranylabdás támadó kétségtelenül a Manchester United eddigi csalódást keltő szezonjának üde színfoltja. A portugál szupersztár visszatérése óta már számos alkalommal mentette meg a Unitedet a kudarctól, minden sorozatot figyelembe véve pedig 15 meccsen eddig 10 gólt lőtt és kiosztott két gólpasszt.

Ronaldo félelmetes formában játszik az utóbbi időben Forrás: AFP/Jose Jordan

Ronaldo szeretné ha a győztes mentalitása átragadna csapattársaira, jól tükrözi mindezt az a beszélgetés is, amit a Villarreal elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt folytatott a MU brazil védőjével, Alex Tellesszel.

– mondta csapattársának a 36 éves klasszis a United carringtoni edzőközpontjában.

Feltételezhetően Ronaldo épp azt mesélte Tellesnek, amikor a Real Madriddal sikerült elhódítania a trófeát a 2015/16-os szezonban, majd azt követően sorozatban még két alkalommal.

Ronaldo a Manchester Uniteddel már biztosan nyolcaddöntős a Bajnokok Ligája idei szezonjában, ráadásul minden idei BL-meccsén betalált, így öt mérkőzés után már 6 gólos.