Társoldalunk:

Nem tetszett Milák Kristófnak, hogy volt edzője sokat beszélt az újságíróknak

2021.12.04. 16:45

Az olimpiai bajnok Milák Kristóf terjedelmes interjút adott az M4 Sport.hu oldalnak. A közmédia sportcsatornája hétfőn este mutatja be a Milákról szóló csaknem 2 órás dokumentumfilmet. A mostani nyilatkozatában Milák beszélt arról, hogy miért hagyta ott edzőjét, Selmeci Attilát.

Milák ezzel kapcsolatban sarkos és markáns véleményt fogalmazott meg. 

...egy ilyen üggyel senki nem foglalkozna, ha nem egy ismert sportolóról szólna. Mivel én vagyok Milák Kristóf, Magyarország top 3 sportolójának egyike, a velem kapcsolatos hírek mindig fel vannak fújva. Erre a vonatra ül fel mindenki. Az edzőváltásom egy teljesen életszerű történet, mindenhol vannak konfliktusok, nézeteltérések és viták. Előfordulhat bármelyik emberi és szakmai kapcsolatban. A miénk semmivel sem különb történet. Attila bá túl sok mindent mondott el ezzel kapcsolatban. Ha átlagemberek lennénk, az égvilágon senkit nem érdekelne, mindenkit azért érdekel, mert én én vagyok és ez a kapcsolat eredményeket hozott. De ez csak arra a két emberre tartozik, akik átélik. Nekik kell megbeszélni, senki másnak nincs köze hozzá. Semmi értelme ilyenekről a média nyilvánossága előtt beszélni, senkinek nem jó, nem hoz eredményt, nincs benne profit."

Az úszó beszélt arról is, hogy decemberben kisebb orvosi beavatkozás előtt áll. Egy orrsövény- és orrmandula műtét vár rám decemberben. Most jutottam el arra a pontra, hogy szeretném megcsináltatni, tekintettel arra, van rá időm és lehetőségem, mivel az év végi verseny (a rövidpályás világbajnokság) számomra elmarad.  Szerencsére egy olyan időszakot tudtunk választani, ami nem ütközik semmivel. Számomra ez egy hosszú távú befektetés."

A teljes interjút itt tudja elolvasni.