Társoldalunk:

Luxusórát adott a sztárfocista egy szurkolónak, aki csak egy közös képet akart készíteni - videó

2021.12.06. 14:01

A Premier League-ben szereplő Newcastle United labdarúgócsapatának sztárja, Allan Saint-Maximin egy közel 2000 font értékű luxuskarórával lepte meg a klub egyik szurkolóját.

A francia támadó, Allan Saint-Maximin kétségtelenül a Newcastle legtehetségesebb játékosa, elképesztő cseleivel gyakran kápráztatja el a szurkolókat, akikkel kivételesen jó kapcsolatot ápol. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy teljesen spontán megajándékozta egy közel kétezer fontos Tag Heuer Aquaracer típusú órával a NU egyik drukkerét, Michael Urwint, aki a közösségi médiában osztott meg egy képet a hihetetlen pillanatról.

A szurkoló az eset után a Chronicle Live-nak elárulta, csupán egy közös képet és egy autogramot szeretett volna kérni a futballistától, aki viszont örökre szóló élményt szerzett neki.

Kiszállt az autójából, odajött hozzám, és átadott egy dobozt. Őszintén szólva annyira izgatott voltam, hogy remegtem, ő pedig csak annyit mondott, hogy nyissam ki. Teljesen hihetetlen. Csak annyit kérdeztem tőle, hogy én is kaphatnék-e egy közös képet, erre nem számítottam" - mondta az angol szurkoló, aki hozzátette fogalma sincs, miért éppen őt választotta ki a tömegből Saint-Maximin.

A dúsgazdag Newcastle United szombaton 1-0-ra nyert a Burnley ellen, ezzel megszerezte szezonbeli első győzelmét a bajnokságban.