Szalai Attila elismerte a topklubok érdeklődését: a magyar válogatott focista megszólalt a jövőjéről

Medipol Basaksehir v Fenerbahce-Turkish Super Lig Fenerbahce,Medipol Basaksehir,Turkish Super Lig Vertical
ISTANBUL, TURKEY - APRIL 18: Attila Szalai (41) of Fenerbahce shows the jersey of goalkeeper of Fenerbahce Altay Bayindir as he celebrates after scoring a goal during Turkish Super Lig soccer match between Medipol Basaksehir and Fenerbahce in Istanbul, Turkey on April 18, 2021. Onur Coban / Anadolu Agency (Photo by ONUR COBAN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Fenerbahce kedden közleményben cáfolta, hogy tárgyalt volna magyar válogatott labdarúgója, Szalai Attila eladásáról. Nem sokkal később maga a védő öntött tiszta vizet a pohárba a közösségi oldalán. 

"Nem a valóságot tükrözik a Szalai Attila átigazolásával kapcsolatos beszámolók, melyek a külföldi sajtóban és közösségi oldalakon kerültek nyilvánosságra.

Szalai Attilával kapcsolatban klubunk nem folytatott tárgyalásokat" - olvasható az isztambuli klub honlapján.

Szalai Attila nagy sztár lett az isztambuli csapatnál Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Mehmet Emin Menguarslan

Szalai Attila az Instagram-odalán írt a török sztárcsapat szurkolóinak, ám az idővonalára kitett szövegben elismerte, hogy ügynöke szerint több sztárcsapat érdeklődik iránta.

„Kedves Fenerbahce-család! Az elmúlt napokban és hetekben sok pletyka kering rólam és a helyzetemről. A legfontosabb számomra a Fenerbahce és a sikereink. Keményen dolgozom a klubért, és nap mint nap mindent beleadok, hogy elérjük a nagy álmainkat és céljainkat.

Az ügynököm folyamatosan tájékoztat topklubok érdeklődéséről, de ahogy korábban már mondtam, azért vagyok itt, hogy a közös álmainkért és céljainkért küzdjek!"

Szalai Attila is megnyugtatta a Fenerbahce szurkolóit Forrás: Origo

Az angol és török sajtó többször is arról írt ősszel, hogy a 23 éves védőt a téli átigazolási időszakban megvásárolná a Bajnokok Ligájában címvédő Chelsea. A Fenerbahce tavaly januárban vette meg Szalai Attilát a ciprusi Apollon együttesétől.