Társoldalunk:

Szalai Attila elismerte a topklubok érdeklődését: a magyar válogatott focista megszólalt a jövőjéről

2021.12.08. 14:45

A Fenerbahce kedden közleményben cáfolta, hogy tárgyalt volna magyar válogatott labdarúgója, Szalai Attila eladásáról. Nem sokkal később maga a védő öntött tiszta vizet a pohárba a közösségi oldalán. 

"Nem a valóságot tükrözik a Szalai Attila átigazolásával kapcsolatos beszámolók, melyek a külföldi sajtóban és közösségi oldalakon kerültek nyilvánosságra. Szalai Attilával kapcsolatban klubunk nem folytatott tárgyalásokat" - olvasható az isztambuli klub honlapján.

Szalai Attila nagy sztár lett az isztambuli csapatnálForrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Mehmet Emin Menguarslan

Szalai Attila az Instagram-odalán írt a török sztárcsapat szurkolóinak, ám az idővonalára kitett szövegben elismerte, hogy ügynöke szerint több sztárcsapat érdeklődik iránta.

„Kedves Fenerbahce-család! Az elmúlt napokban és hetekben sok pletyka kering rólam és a helyzetemről. A legfontosabb számomra a Fenerbahce és a sikereink. Keményen dolgozom a klubért, és nap mint nap mindent beleadok, hogy elérjük a nagy álmainkat és céljainkat. Az ügynököm folyamatosan tájékoztat topklubok érdeklődéséről, de ahogy korábban már mondtam, azért vagyok itt, hogy a közös álmainkért és céljainkért küzdjek!"

Szalai Attila is megnyugtatta a Fenerbahce szurkolóitForrás: Origo

Az angol és török sajtó többször is arról írt ősszel, hogy a 23 éves védőt a téli átigazolási időszakban megvásárolná a Bajnokok Ligájában címvédő Chelsea. A Fenerbahce tavaly januárban vette meg Szalai Attilát a ciprusi Apollon együttesétől.