Az Atalanta meccsét az óriási havazás, a Tottenhamét a koronavírus miatt halasztották el

fbl Horizontal
Villarreal players inspect the pitch to assess playing possibilities as snow continues falling ahead the UEFA Champions League Group F football match between Atalanta and Villarreal on December 8, 2021 at the Atleti Azzurri d'Italia stadium in Bergamo. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
A zord időjárási körülmények miatt elhalasztották az Atalanta-Villarreal mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek szerdai zárónapjáról.

Az F csoport rangadóját a hóvihar miatt nem tudták elkezdeni 21 órakor, és az illetékesek félórás várakozás után úgy döntöttek, hogy alkalmatlan a játékra a pálya.

A tervek szerint csütörtökön fogják megrendezni az összecsapást, a bergamói klub legalábbis erről tájékoztatott a hivatalos Twitter-oldalán.

Mindez azt jelenti, hogy a legjobb 16 mezőnye egy nappal később válik teljessé. Az olaszoknak győzniük kell a nyolcaddöntőbe kerüléshez.

Ugyan csak elmarad a Tottenham Hotspur-Rennes Konferencia-liga összecsapás csütörtökön, mivel az angol klubnál nyolc játékos és öt stábtag is megfertőződött a koronavírussal.

A londoniak honlapja arról számolt be, hogy már zajlanak az egyeztetések a mérkőzés lehetséges pótlásáról.

A Spurs a veretlen Rennes mögött második helyen áll a G csoportban, de a harmadik holland Vitesse-t csak jobb gólarányának köszönhetően előzi meg.

Az európai szövetség (UEFA) később dönti el, mi lesz a találkozó sorsa.