Társoldalunk:

Conte elment pizzát enni, miközben elmaradt a Tottenham meccse

2021.12.10. 07:40

Az Európa Konferencia-ligában elhalasztották a Tottenham Rennes elleni csoportmérkőzését, mert a londoni klubnál játékosok és stábtagok is megfertőződtek a koronavírussal. A csapat vezetőedzője, Antonio Conte kihasználta a felszabadult időt, és a járványhelyzet közepén egy pizzériában vacsorázott.

A Tottenham következő, Brighton elleni Premier League-mérkőzését is elhalasztották, a pótlások időpontjáról mindkét sorozatban később döntenek.

"A Premier League igazgatótanácsa úgy döntött, hogy elhalasztja a mérkőzést az orvosi tanácsadók útmutatása alapján, elsődlegesen figyelembe véve a játékosok és a személyzet egészségének védelmét" - állt a Tottenham közleményében a hétvégi bajnokira vonatkozólag.

A The Sun megírta, hogy a londoni sztárcsapat vezetőedzője, Antonio Conte nem zavartatta magát, annak ellenére, hogy a klubnál többen is koronavírusosak. Az olasz tréner nem maradt otthon, hanem a városban egy pizzériában vacsorázott, kihasználva a Konferencia-liga meccs elmaradása miatt felszabadult időt.

Conte egy londoni pizzériában vacsorázottForrás: The Sun