A Manchester United új edzőjét nem érdekli Pogba jövője

Atalanta BC vs Manchester United - UEFA Champions League NurPhoto General news Soccer Soccer Match November 2 2021 2nd November 2021 Atalanta v Manchester Horizontal SPORT
Paul Pogba (Manchester United) during the UEFA Champions League football match Atalanta BC vs Manchester United on November 02, 2021 at the Gewiss Stadium in Bergamo, Italy (Photo by Francesco Scaccianoce/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Francesco Scaccianoce / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United nemrégiben kinevezett edzője, Ralf Rangnick nem akarja meggyőzni a klubnál maradásról Paul Pogbát, aki jelenleg sérülés miatt nem állhat csapata rendelkezésére.

A világbajnok francia középpályás 2016-ban akkori világrekordot jelentő összegért, 105 millió euróért tért vissza a Juventustól a Manchester Unitedhez, de szerződése jövő nyáron lejár, és egyelőre még nem hosszabbították meg.

mondta Pogbáról Ralf Rangnick, aki szerződése szerint a szezon végéig marad a United menedzsere, később tanácsadói szerep vár rá az angol sztárcsapatnál.

Paul Pogba jelenleg sérült, idén már nem léphet pályára Forrás: NurPhoto via AFP/Francesco Scaccianoce/LiveMedia/NurPhoto/Francesco Scaccianoce

"Ez egy hatalmas klub, nagyszerű szurkolókkal. Nem hinném, hogy itt bárkinek is győzködnie kellene egy játékost a maradásról.

Pogba legyen teljesen egészséges, eddzen a csapattal, aztán meglátjuk, hányadán állunk" - tette hozzá a német edző.

A 28 éves középpályás a francia válogatottban sérült meg novemberben, és Dubajban kezdte el a rehabilitációt, de a hírek szerint Rangnick visszarendelte Angliába.