Sörösdobozzal dobták fejbe a focistát, két szurkolót letartóztattak - videó

New York City FC v Portland Timbers: 2021 MLS Cup GettyImageRank2 soccer major league soccer Horizontal SPORT
Sörösdobozzal dobták fejbe a New York FC focistáját
Vágólapra másolva!
Két szurkolót letartóztattak, miután sörösdobozzal dobálták meg a New York City szélsőjét, Jesus Medinát az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjében. Az egyik nézőtérről berepült tárgy fejen is találta a focistát.

A döntőben a New York-iak szereztek vezetést a 41. percben Taty Castellos révén, majd a csapat tagjai a szögletzászlóhoz futottak ünnepelni, ekkor történt az incidens. Egy portlandi szurkoló Medinához vágott a nézőtérről egy sörösdobozt, ami éppen a fején találta el. A paraguayi labdarúgót, aki a földre zuhant az esetet követően, az egészségügyi személyzetnek kellett ellátnia.

A Portland Timbers csapata még a szünetben jelezte hivatalos Twitter-oldalán a hírt, és megerősítette, hogy az érintett szurkolóit kitiltotta a mérkőzéseiről.

A meccs után a Portland Police Bureau közölte, hogy két szurkolót letartóztattak, és eljárást indítottak ellenük az ügyben.

Sörösdobozzal dobták fejbe a New York FC focistáját Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Steph Chambers

A bajnoki cím sorsa végül tizenegyespárbajjal dőlt el, így a New York City FC története során először nyerte meg az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjét.