Társoldalunk:

Az MLSZ súlyosan megbüntette Dzsudzsákékat, a DVSC fellebbezne

2021.12.17. 13:28

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága (FEB) újra pénzbírsággal sújtotta a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP bank Liga) szereplő Debreceni VSC-t. A hajdúsági klub ezért fontolgatja a fellebbezés lehetőségét a szövetség felé.

Ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága: az összevont eljárás után a DVSC-t az Újpest elleni idegenbeli, valamint az FTC elleni hazai bajnoki mérkőzése kapcsán – az indoklás szerint – a szurkolói által skandált obszcén és megbotránkoztató rigmusokért, illetve pirotechnikai eszközök használata miatt 2 millió 200 ezer forintos pénzbüntetésben részesítette - számolt be a dvsc.hu.

Az MLSZ megbüntette a LokitForrás: dvsc.hu

Ebben az idényben a klub már augusztusban is kapott egy 2 millió forintos büntetést, illetve novemberben egy 300 ezer forintos bírságot. Ez összességében – csak ebben félszezonban – 4,5 millió forintra rúg, ami nagy anyagi terhet jelent a Loki számára. A DVSC éppen ezért fontolgatja a fellebbezés lehetőségét a szövetség felé, illetve azt is, hogy a pályarend-szabályok szigorításával véget vett a büntetéssorozatnak.