Suárez kiba...tt idiótának nevezte az edzőjét - videó

Sevilla FC v Club Atletico de Madrid - La Liga Santander Sevilla CF Atletico Seville Soccer preseason Action Men 2021 2022 Horizontal FOOTBALL MATCH GOAL PLAYER STADIUM
Luis Suarez of Atletico de Madrid during the La Liga Santader match between Sevilla CF and Atletico de Madrid at Ramon Sanchez Pizjuan in Seville, Spain, on December 18, 2021. (Photo by Jose Luis Contreras/DAX images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a bajnoki címvédő Atlético Madrid 2-1-re elveszítette a Sevilla ellen rangadót. A találkozó után az Atléti uruguayi sztárja, Luis Suárez szolgáltatta a legfőbb beszédtémát, ugyanis a lecserélése után seggfejnek nevezte a csapat vezetőedzőjét, Diego Simeonét.

A 34 éves támadó tavaly nyáron szerződött az Atléicóhoz, 21 góljával pedig főszerepet vállalt abban, hogy a madridi csapat megnyerje fennállása 11. bajnoki címét.

Az idősödő Suárez még mindig alapember az Atléticóban, azonban egy teljes meccset már nem tud végigrobotolni, amit bizonyít, hogy az idei szezonban csak ötször játszott 90 percet. Az uruguayi csatárt a Sevilla elleni bajnokin az 57. percben kapta le a pályáról Diego Simeone, a döntéstől pedig Suárezben annyira felment a pumpa, hogy kiba...tt idiótának nevezte az argentin edzőt.

„Kiba...tt idióta! Mindig ugyanaz van!"

- motyogta a pályáról lesétáló Suárez, aki ezt követően leült a kispadra, majd dühösen földhöz vágta a cipőjét.

Luis Suárez az idei szezonban 17 bajnokin hét gólt lőtt, de a legutóbbi hét meccsén gólképtelen maradt, ami leghosszabb góltalansági sorozata, mióta 2014 nyarán Spanyolországba igazolt.

Az Atlético sorozatban a harmadik bajnokiját veszítette el, ilyenre Diego Simeone 2011-es kinevezése óta nem volt példa.