Az Atlético Madrid szerződést hosszabbított az argentin válogatott focistával

Horizontal
Atletico Madrid's Argentine forward Angel Correa celebrates his goal during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid against Real Sociedad at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on May 12, 2021. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő Atlético Madrid meghosszabbította az argentin válogatott Ángel Correa szerződését.

A klub keddi közlése alapján a támadó új megállapodása 2026 nyaráig érvényes.

A 26 éves játékos 2014-ben érkezett az Atlético Madridhoz, amellyel eddig három trófeát nyert: az előző szezon bajnoki címe mellett 2018-ban tagja volt az Európa-ligában győztes gárdának, amely abban az évben az UEFA Szuperkupát is begyűjtötte.

Az Atlético a honlapján kiemelte: Correa 305 mérkőzésen 53 gólt szerzett és 51 gólpasszt adott, vasárnap az ő duplájával győzték le a bajnokságban a Rayo Vallecanót. A pályára lépések számát illetően a jelenlegi keretből csak ketten, a csapatkapitány, spanyol válogatott középpályás Koke Resurrección (519), valamint a csapatkapitány-helyettes, szlovén válogatott kapus, Jan Oblak (323) előzik meg.

Az Atlético Madrid meghosszabbította Ángel Correa szerződését Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Correa az argentin válogatott tagjaként 18 találkozón háromszor volt eredményes, tavaly a nemzeti csapattal megnyerte a Copa Américát.