Az oltásellenes Novak Djokovic fertőzötten vett részt egy nyilvános rendezvényen

Novak Djokovic - Serbia V Kazakhstan - Davis Cup Finals 2021 - Quarter Final NurPhoto General news December 1 2021 1st December 2021 Davis Cup 2021 Finals Competition Horizontal
Djokovic továbbra sem jelentette be, hogy címvédőként ott lesz-e a január 17-én rajtoló ausztrál nyílt bajnokság mezőnyében
Vágólapra másolva!
A Melbourne-ben botrányba keveredett szerb teniszező, az oltásellenes Novak Djokovic december 16-án kapta el a koronavírust - legalábbis ezt állítják az ügyvédei azokban a dokumentumokban, amelyeket az ausztrál bíróságnak nyújtottak be. Ha ez igaz, akkor nagy kérdés, hogyan vehetett részt egy nyilvános rendezvényen, maszk nélkül a szerb teniszező ugyanazon a napon, tehát december 16-án, amikor már fertőzött volt.

Djokovic saját magát buktatta le ezzel a képpel, amelyet december 17-én posztolt ki az Instagram oldalára. Mindezt a Tennis Love and Game oldal szúrta ki.

A képen, amelyet mi is lementettünk, nehogy azt valaki később esetleg eltüntesse az oldalról az látszik, hogy Djokovic a róla elnevezett bélyeget veszi át a Szerb Posta képviselőjétől.

Forrás: Origo

A ceremónia biztosan december 16-én volt, mert erről a Szerb Posta oldala is beszámolt.

Ha tehát igaz az, amit a szerb sztár ügyvédei most a bíróságon Melbourne-ben állítanak, akkor jogos a kérdés:

hogyan mehetett maszk nélkül emberek közé Novak Djokovic december 16-án, ha ugyanazon a napon már tudott volt, hogy megfertőződött a koronavírussal?

Ha viszont nem volt fertőzött, akkor az ügyvédei hazudnak.

Novak Djokovic jelenleg Melbourne-ben egy karanténszállodában várja a helyi bíróság döntését arról, hogy jogerőre emelkedik-e a kitoloncolása, vagy maradhat Ausztráliában és folytathatja a felkészülést a január 17-én kezdődő Ausztrál Openre.