Társoldalunk:

"Szerencsére tegnap voltam fodrásznál" - viccesen értékelte a gólját Szoboszlai Dominik

2022.01.10. 10:04

A három magyar válogatott játékost is foglalkoztató RB Leipzig többek között Szoboszlai Dominik góljának és gólpasszának is köszönhetően 4-1-re legyőzte a vendég Mainzot a német labdarúgó-bajnokság 18., idei első fordulójának szombati játéknapján. A kiváló magyar játékos a találatát követően viccesen nyilatkozott a találatáról.

A Lipcse az első félidőben 1-0-ra vezetett, majd a fordulás után előbb Szoboszlai kapott gólpasszt Christopher Nkunkutól. A játékvezető némi videóbírózás után adta meg a találtot, amelyről viccesen nyilatkozott a válogatott játékos.

Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa (j3) játékostársaival, miután megszerezte csapata második gólját a Mainz ellenForrás: MTI/AP/DPA/Jan Woitas

 

"Szerencsére tegnap voltam fodrásznál, így nem érintkeztem a labdával, ez pedig azt jelentette, hogy Christo (Christopher Nkunku - a szerk.) nem volt lesen." 

A mainziak szépítő találata után a magyar játékos hozta gólhelyzetbe francia csapattársát, aki nem hibázott, így Szoboszlai egy gólpasszt is kiosztott. 

Minden meccs előtt mindig azt a célt tűzöm ki magam elé, hogy segítsem a csapatot. Ma sikerült ezt megtennem, szeretném, ha a jövőben is így lenne. Igazi csapatként küzdöttünk egymásért,  megtartottuk a labdát, folyamatosan beindultunk a Mainz védelme mögé. A csapat célja a negyedik hely megszerzése, és a Bajnokok Ligája-részvétel kivívása" - tette hozzá Szoboszlai, aki elmondta, a gólszerzés mindig örömmel tölt el, és bár az idény első fele nem úgy alakult, ahogyan tervezték, de szombaton megmutatták, hogy tudnak futballozni.