Társoldalunk:

A Villarreal edzője hazugnak nevezte Gerard Piquét

2022.01.10. 08:15

A La Ligában szereplő Villarreal labdarúgócsapatának vezetőedzője, Unai Emery szerint a Barcelona sztárja, Gerard Piqué a két csapat korábbi bajnoki meccse után hazudott, mert letagadta, hogy a mérkőzésen kézzel ért a labdába a 16-oson belül.

Az Európa-liga-címvédő Villarreal edzője szerint nagyot hibázott a játékvezető, amiért Dani Parejo gólját kezezés miatt tévesen nem adta meg az Atlético Madrid elleni hétvégi La Liga-meccsen. A tréner visszaemlékezett csapatának a Barcelona elleni összecsapására, amikor Gerard Piqué egyértelmű kezezését nem vette észre a bíró. Azt a novemberi mérkőzést a katalán sztárcsapat nyerte meg. 

Amit Piqué csinált akkor, az botrányos volt. Büntetőt kellett volna kapnunk azon a meccsen, helyette fontos pontokat veszítettünk.  A labda Parejo csípőjét találta el most az Atlético ellen, mégis kezezésnek látta a bíró" - fakadt ki Emery.

Unai Emery szerint Piqué hazudottForrás: NurPhoto via AFP/Jose Miguel Fernandez/NurPhoto/Jose Miguel Fernandez

Piqué azon a meccsen kezezett, de hazudott, mert letagadta. Persze a hétvégi, Real Madrid-Valencia mérkőzés után a közösségi médiában hőbörgött, hogy jogtalan büntetőt kapott a Real.  Őszintének kellene lennie és nem összezavarnia az embereket" - tette hozzá az Arsenal és a PSG korábbi edzője.

A 24newsrecorder.com megírta, hogy Emery szavait Piqué nem hagyta annyiban, reagált a rágalmakra. A Barcelona még 2017 tavaszán 6-1-re nyert a PSG ellen a BL-ben, és a katalán védő szerint az akkor a francia sztárcsapatot irányító Emery évekkel később is a bíróval foglalkozott.

"Olyan ember beszél, aki három évvel később még mindig a játékvezetőre panaszkodott a 6-1-es vereség után" - vágott vissza Emerynek Piqué.