Megint egy korábbi Barca-játékost igazolhat Steven Gerrard csapata

fbl Horizontal
Everton's French defender Lucas Digne crosses the ball during the English Premier League football match between Everton and Aston Villa at Goodison Park in Liverpool, north west England on May 1, 2021. (Photo by NAOMI BAKER / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Sky Sports értesülései szerint Lucas Digne hamarosan elhagyhatja az Everton labdarúgócsapatát, és a Steven Gerrard által irányított Aston Villához kerülhet.

Az már hivatalossá vált, hogy a 29 éves brazil válogatott középpályást, Philippe Coutinhót már kölcsönvette a Barcelonától az Aston Villa, és a birminghami klub hamarosan bejelentheti, hogy szerződtet egy újabb játékost.

Az Everton 43-szoros francia válogatott védője, Lucas Digne a hírek szerint 25 millió fontért kerülhet Steven Gerrard csapatához.

A 28 éves balhátvéd 2018 óta a liverpooli klub futballistája, korábban a Barcelona, a Paris-Saint Germain és az AS Roma csapataiban is szerepelt. A játékosnak még több mint három év van hátra a szerződéséből, de szeretne távozni az Evertontól. Állítólag a két Premier League-klub már megállapodott egymással, és Digne döntésén múlik, hogy csatlakozik-e a birminghami együtteshez.

A Premier League-ben jelenleg 14. helyen álló Aston Villa januárban tovább erősítené a keretét, a klub a Brighton középpályása, Yves Bissouma iránt is élénken érdeklődik.