Társoldalunk:

Megvan az Újpest új vezetőedzője

2022.01.13. 17:26

"Michael Oenning és klubunk útjai különváltak és kerestük a megfelelő vezetőedzőt együttesünk és játékosaink számára, akit meg is találtunk Milos Kruscic személyében" – olvasható az újpestiek hivatalos oldalán.

A rövid bemutatásból kiderül, hogy Kruscic 1976-ban született, játékosként Szerbiában és az FK Rosztov csapatában szerepelt. Edzői karrierje elején a Litex Lovech-nél volt másodedző, később pedig Szabadkán, míg az első alkalommal a vezetőedzői posztot a FK Metalac Gornji Milanovac kispadján tölthette be.

Balra Milos Kruscic, az Újpest új edzőjeForrás: ujpestfc.hu

Legutóbbi klubjánál, a CSZKA Szófiánál másodedzőként kezdte meg a szezont, de rövid időn belül ő lett a vezetőedző. 2020 júniusában távozott onnan, bajnoki ezüstéremmel és egy elvesztett kupadöntő után.

„Megtiszteltetés, hogy egy ilyen gazdag múltú klubnál lehetőséget adtak számomra. Az a célom, és minden bizonnyal ez a szurkolók vágya is, hogy támadó- és látványos futballt lássanak a pályán, de emellett ügyelnem kell arra, hogy egységes és szervezett játékot mutassunk. A keretben egyaránt szerepelnek fiatal és rutinos futballisták, ami kiváló ahhoz, hogy megfelelően tudjam összeállítani a csapatot" – nyilatkozta Kruscic.