Társoldalunk:

Még mindig őrzi a Messitől kapott ajándékot a Barcelona bukott sztárfocistája - kép

2022.01.14. 10:34

A Premier League-be visszatért Philippe Coutinho még mindig magán viseli azt a szerencsehozó amulettet, amit Lionel Messi adott neki három éve, amikor még csapattársak voltak a Barcelonában.

2018-ban Rama Pantorotto argentin újságíró odaadta édesanyja szerencsehozó amulettjét Messinek, miután a Barca egykori klasszisa büntetőt hibázott a világbajnokság első csoportmérkőzésén Izland ellen. A Nigéria elleni győztes meccs után Pantarotto összetalálkozott Messivel, majd teljesen megdöbbent, amikor honfitársa megmutatta neki, hogy a mérkőzésen végig nála volt a vörös szalag, amit a bal bokájához rakott.

Egy évvel később Messi továbbadta a szerencsehozó amulettet akkori csapattárásának, Philippe Coutinhónak, hogy a brazil visszanyerhesse régi formáját. A gesztust nagyra értékelte a Barcelonánál kegyvesztetté vált Coutinho, aki úgy tűnik még mindig hisz, benne, hogy megfordulhat a szerencséje. A napokban az Aston Villához szerződött középpályás ugyanis továbbra is a csuklóján hordja a Messitől kapott ajándékot.

A brazil válogatott focista szombaton a Manchester United ellen mutatkozhat be új csapatában, ahová a szezon végéig érkezett kölcsönben.