Magabiztosan nyert a szezon meglepetéscsapata a La Ligában - videó

fbl Horizontal
Betis players celebrate their fourth goal scored by Real Betis' Spanish forward Juanmi during the Spanish league football match between Real Betis and Deportivo Alaves at the Benito Villamarin stadium in Seville on January 18, 2022. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Betis Borja Iglesias duplájának is köszönhetően simán, 4-0-ra győzte le a vendég Alavést a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának keddi játéknapján.

Borja Iglesias duplájának köszönhetően a Betis már az első félidőben háromgólos előnyre tett szert. A spanyol támadó mellett Sergio Canales is betalált, valamint kiosztott egy gólpasszt is. A Real Madrid egykori középpályása kiváló formában van, ugyanis a legutóbbi három meccsén négy gólból vette ki a részét.

Hozta a kötelezőt a Betis az Alaves ellen Forrás: AFP/Cristina Quicler

A végeredményt az 54. percben Juanmi állította be, aki idénybeli 12. gólját lőtte a La Ligában, ami egyéni csúcs, ugyanis pályafutása során egyetlen szezonban sem szerzett ennyit.

A sevillai alakulat - amely az Európa-ligában egy csoportban szerepelt a Ferencvárossal - ezzel lezárta három mérkőzéses nyeretlenségi sorozatát, az Alavés viszont már kilenc találkozó óta képtelen győzni a La Ligában.

La Liga, 21. forduló:
Real Betis-Alavés 4-0 (3-0)