Vágólapra másolva!
A Premier League 17. fordulójában a Manchester United 3-1-re nyert a Brentford otthonában. A találkozón három fiatal játékos szerezte a Vörös Ördögök góljait, a show-t viszont ezúttal is Cristiano Ronaldo vitte el, aki a lecserélése után látványosan duzzogni kezdett, így ismét ő került a címlapokra. Ralf Rangnick, a Manchester United német edzője próbálta nyugtatni az ötszörös aranylabdást, és nem csinált nagy ügyet az újabb hisztijéből.

Ronaldót a 71. percben kapta le a pályáról a német edző, a helyére beküldött Marcus Rashford pedig belőtte a Manchester United harmadik gólját, és ezzel eldöntötte a meccset. A portugál sztár a lecserélésekor a fejét csóválta és folyamatosan motyogott valamit, majd a földhöz vágta a kabátját.

Ralf Rangnick, a Manchester United német edzője próbálta nyugtatni az ötszörös aranylabdást, és nem csinált nagy ügyet az újabb hisztijéből. Miután Rashford belőtte a United harmadik gólját, odament Ronaldóhoz és azt mondta neki:

– mondta neki higgadtan a német tréner, aki mérkőzés utáni értékelésben is kitért az esetre.

Ralf Rangnicknak sikerült lenyugtatni a portugál sztárt Forrás: Daily Star Sport

"Úgy döntöttem, hogy behozom hátulra Harry Maguire-t, és Marcus Rashfordot előre, aki nagyon gyors. Szerintem ez volt a helyes döntés.

Amikor megszereztük a harmadik gólt, pontosan ezt mondtam neki: Megértem, hogy gólt akarsz szerezni, de lehet, hogy pár év múlva, amikor te is vezetőedző leszel, ugyanígy fogsz dönteni" - értékelt a német edző, akinek a csapata így már csak két pontra van a BL-szereplést érő negyedik helytől.

Ronaldo hisztije után többen nekimentek az ötszörös aranylabdásnak, mert megint bebizonyosodott, hogy csak magával törődik, a saját érdekét helyezi a csapat elé.