Az Atlético Madrid edzője nem ijedt meg a több ezer őrjöngő baszk drukkertől - videó

Real Sociedad v Atletico de Madrid - Copa Del Rey soccer Real Sociedad Club Atletico de Madrid La Liga Santander Copa del Rey Diego Simeone Waist up One person Copa del Rey match Atletico Madrid head coach Reale Arena San Sebastian January Horizontal SPOR
Diego Simeone head coach of Atletico Madrid gestures during the Copa del Rey match between Real Sociedad and Club Atletico de Madrid at Reale Arena on January 19, 2022 in San Sebastian, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Diego Simeone, az Atlético Madrid argentin edzője soha nem a puhányságáról volt híres, és kedden este is megmutatta, hogy van vér a pucájában.

A spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjében puskaporos hangulatban érkezett meg az Atlético Madrid busza a Real Sociedad stadionjához. A San Sebestian-i drukkerek enyhén szólva sem fogadták kitörő örömmel a fővárosiakat, akiknek a busza alaposan megkapta, nem csoda, hogy a játékosok meglapultak bent. Egyedül Diego Simeone volt az, aki állt a vártán, és bőszen integetett és kiabált (jobb, ha nem tudjuk, hogy mit) a baszk drukkereknek.

Az edző kiállása azonban ezúttal nem segített a csapaton, a Sociedad ugyanis a belga Adnan Januzaj és a norvég Alexander Sörloth góljával 2-0-ra legyőzte az Atléticót, és ők jutottak a legjobb nyolc közé.