Zseniális kötényt adott ellenfelének a Real Madrid brazil sztárja - videó

Horizontal
Real Madrid's Brazilian defender Marcelo (R) controls the ball past Elche's Spanish midfielder Gerard Gumbau during the Copa del Rey (King's Cup) round of 16 first leg football match between Elche CF and Real Madrid CF at the Martinez Valero stadium in Elche on January 20, 2022. (Photo by Jose Jordan / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid a Spanyol Kupa nyolcaddöntőjében megszenvedett az Elche csapatával, de hosszabbítás után 2-1-re győzött és továbbjutott. A mérkőzés legszebb jelenete Marcelo nevéhez fűződött, aki egy egészen zseniális csellel csapta be ellenfelét az első félidőben.

A Real edzője, Carlo Ancelotti a Spanyol Kupában lehetőséget adott a négyszeres BL-győztes brazil sztárnak, aki végig nagy kedvvel játszott és veszélyesen futballozott.

Az első félidő végén szenzációs csel után hozta helyzetbe Rodrygót, két védő között tört be a tizenhatoson belülre, az egyiknek fantasztikus kötényt adott.

A 33 éves balhátvéd támadásban remekül teljesített a meccsen, ám védekezésben elkövetett egy nagy hibát, mert a hosszabbításban kiállították, de a Real 10 emberrel is fordított és kiharcolta a továbbjutást.