Társoldalunk:

A Manchester City elvesztheti az egyik legnagyobb sztárját

2022.01.21. 14:04

Az angol bajnokságban szereplő Manchester City csapatának brazil támadója, Gabriel Jesus már öt éve Manchesterben játszik, de a brazil játékos szerződéséből már csak 18 hónap van hátra, és egyelőre nem biztos, hogy maradni fog Pep Guardiola csapatában.

Öt évvel ezelőtt a brazil csatár a Tottenham elleni 2-2--es döntetlennel végződött meccsen mutatkozott be a Manchester City csapatában. A játékosnak is kiemelt szerepe volt a City sikereiben, de a focista szerződése 18 hónap múlva lejár, és még nem tudni, hogy a brazil maradni fog-e Pep Guardiola csapatában - derült ki a Goal.com oldaláról.

Gabriel Jesus lehet már ajánlatokra várnaForrás: AFP/Carl Recine

A tavalyi szezonban nem mindig volt tagja a kezdő tizenegynek a spanyol edző csapatában, és az argentin Sergio Agüero mögött sokszor csak csereként szállt be a meccsekbe. A brazil csatárt sokszor kritizálták (mondhatni jogosan) a helyzetkihasználása miatt, bár a 219 meccsen elért 88 gól és 43 gólpassz azért nem fest rosszul a City korábban elért eredményeinek fényében.Gabriel Jesus irányában már tett puhatolozó lépéseket az olasz Juventus és a bajnoki címvédő Inter is a múlt nyáron. A játékos fizetése egyelőre azonban túl magas lehet az olasz klubok számára, akik szerződtetni szeretnék a 27 éves brazil támadót.