Társoldalunk:

Benzema hízeleg Messinek

2022.01.23. 16:09

A Real Madrid francia sztárja, Karim Benzema szerint azok, akik a hétszeres aranylabdás Lionel Messi teljesítményét kritizálják, egyáltalán nem értenek a futballhoz.

A Real klaszzisa a francia Telefootnak nyilatkozott és védelmébe vette Lionel Messit, aki tavaly nyáron hosszú idő után távozott Barcelonából, és a Paris-Saint Germainhez szerződött. Az argentin világsztár a francia bajnokságban még csak egy gólt szerzett, ezért a kritikák kereszttüzébe került. Benzema megvédte egykori riválisát és üzent azoknak, akik rendszeresen bírálják Messit.

"Messi még nem ért el sikereket a PSG-ben? Még nem rúgott sok gólt, de időre van szüksége, hogy alkalmazkodjon az új közeghez, viszont így is nagyszerű dolgokat csinál a pályán. Egy olyan játékost, mint ő, nem lehet csak úgy kritizálni. Akik Messit bírálják, azok egyáltalán nem értenek a futballhoz" - mondta Benzema.

Messi a Ligue 1-ben 11 mérkőzésen egy gólt lőtt, viszont a Bajnokok Ligájában eddig 5 meccsen 5-ször volt eredményes a jelenlegi idényben. 

Forrás