Társoldalunk:

Megrendítette korábbi edzőit a fiatal magyar focista tragikus halála - videó

2022.01.24. 22:06

Az Újpest 23 éves egykori labdarúgója, Kemerle Dániel szombat reggel szörnyethalt, miután kocsijával egy fának ütközött. Csapattársai testvérükként szerették a tehetséges futballistát, akit edzői és a szurkolók is mély fájdalommal gyászolnak.

Kemerle Dániel korábban az UTE Labdarúgó Akadémián játszott, majd később Vecsésen és Csepelen is futballozott. A baleset a Ferihegyi úton tértént. A havas, jeges úton Kemerle kocsija megcsúszott és egy fának ütközött. A 23 éves focistának nem volt esélye a túlélésre, a vele utazó 24 éves másik utast életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Csapattársait és korábbi edzőjét is nagyon megviselte a tragédia, egyik barátja a testvéreként tekintett a fiatal játékosra.

"Az utolsó meccsén sérülést szenvedett, keresztszalagszakadást, és egyelőre nem tudott visszatérni a pályára. Műteten volt, rehabilitáción, vártuk őt vissza szeretettel. De sajnos nem érkezett meg. Vasárnapra a játékostársai egy csapatépítő összejövetelre várták Danit, de nem tudott eljutni hozzánk" - mondta a Csepel FC vezetőedzője, Takács Krisztián a Tényeknek.

Kemerle Dániel szörnyű balesetben halt megForrás: MTI/Mihádák Zoltán

A fiatal labdarúgót az UTE is gyászolja, a Szusza Ferenc Stadionban fekete zászlót helyeztek ki korábbi játékosuk emlékére. A szurkolók körében is népszerű fiatal sportoló halála korábbi edzőjét és csapattársait is megrendítette, akik pszcihológus segítségével próbálják feldolgozni a tragédiát.

Sok gólt rúgott, és a közösségben is kiemelkedő szerepe volt, jó kedélyű, mosolygós srácnak ismertük. Tényleg letaglózott mindenkit a halála" - mondta korábbi edzője, a jelenleg az UTE U16-os csapatát irányító Györök Tamás.

Nem Kemerle Dániel az egyetlen, aki korábban meghalt a Ferihegyi útnak ennek a szakaszán. 2020. február 4-én a Ferencváros és a DVTK egykori játkosa, Halgas Tibor is halálos balesetet szenvedett itt.