Hat győztes meccs után kirúgta az elnök az edzőt, hogy leülhessen a helyére

Hat győztes meccs után kirúgták a portugál csapat edzőjét
Vágólapra másolva!
A portugál labdarúgás negyedik vonalában szereplő Vitória Sernache elnöke kirúgta a csapat edzőjét, és ő maga ült le a kispadra. 

Eddig semmi meglepő nincs a hírben, hiszen ez bárhol, bármikor megtörténhet. Csakhogy, ahogy arról az A Bola című portugál sportlap beszámol, a Vitória Serniche éppen óriási formában van: a csapat sorozatban hat mérkőzésen nem kapott ki, amire az idényben még nem volt példa. Igaz, az idényt négy vereséggel és egy döntetlennel indító csapat így is csupán nyolcadik a tízcsapatos D csoportban, de láthatóan kezd formába lendülni.

Ezt azonban valószínűleg nem így látta Antonio Joaquim elnök, aki a hétvégén kirúgta Manuel Monteiro vezetőedzőt.

Hiába a veretlenségi széria, Manuel Moreirónak mennie kellett Forrás: Vitor Garcez

"Hosszas megfontolás után úgy döntöttünk, hogy Antonio Joaquim veszi át a csapat irányítását, ő ismeri a legjobban a keretet" - beszélt magáról egyes szám harmadik személyben az egyik rádiónak nyilatkozva az elnök.

Antonio Joaquim és a Vitória Sernache nem először kerül be idén a hírekbe. Szeptemberben a kispadra kinézett edző azzal utasította el a klubot, hogy az elnök szerinte rasszista és idegengyűlölő, a feltételek nem megfelelőek a munkához, és több játékos is egy fillér fizetés nélkül, "éhezve" hagyta el a csapatot.