Társoldalunk:

Bosszúpornó áldozata lett a gyönyörű olasz focibíró

2022.01.27. 10:42

A meseszép olasz játékvezető, Diana Di Meonak egyik pillanatról a másikra vált pokollá az élete, miután kiderült, hogy bosszúból kiszivárogtattak róla intim felvételeket az interneten. A 22 éves focibíró minderről a közösségi médiában számolt be, hogy az ő kárán talnulva másokkal ne fordulhasson elő hasonló helyzet.

Di Meo elmondása szerint különböző alkalmazásokon keresztül olyan fotókat és videókat loptak el tőle, melyeken intim helyzetekben látható. A fiatal bíró elárulta, hogy mióta rájött, hogy bosszúpornó áldozata lett, valósággal pokollá vált az élete, és napokig ki sem mert menni az utcára.

Ez egy olyan helyzet, amelyet nem kívánok senkinek. Próbálok erős maradni, de nem mindig sikerül. Jelenteni kell ezeket a videókat és azokat is, akik megosztják ezeket a tartalmakat" - mondta Di Meo, akinek álma, hogy egy nap az AC Milan és az Inter otthonában, vagyis a San Siro stadionban vezessen mérkőzést.

Azt ugyan nem tudni, hogy pontosan mi látható a szóban forgó felvételeken, de a csinos játékvezető Instagram-oldalát elnézve talán nem nehéz kitalálni.

Azért beszélek erről, mert tudom, hogy sokan nem tehetik meg, inkább elrejtőznek. Én sem mertem kimozdulni otthonról. Remélem, ezzel bátorítok mindenkit. Ma én vagyok az áldozat, de lehet, holnap egy olyan személy következik, aki közel áll azokhoz, akik most csak nézik a videókat és mosolyognak rajta" - hívta fel a figyelmet a helyzet súlyosságára a hölgyemény az Instagramon-oldalán, ahol több mint 110 ezer követője van.

A hírek szerint az elkövetők akár hat év börtönbüntetést is kaphatnak.