Wayne Rooney visszautasította az Everton ajánlatát

Derby County v Sheffield United - Sky Bet Championship Football League Season 2020-1 Soccer Saturday 15th January 2022 Derby County vs Sheffield United Sky Bet Championship Horizontal FOOTBALL
Wayne Rooney, manager of Derby County looks on during the Sky Bet Championship match between Derby County and Sheffield United at the Pride Park, Derby on Saturday 15th January 2022. (Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Wayne Rooney, a Derby County menedzsere a csapata sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az ügynökén keresztül kereste az Everton csapata, de egyelőre nem akar korábbi csapatánál dolgozni.

Az Everton csapata azóta keresi új vezetőedzőjét, hogy a liverpooliak elküldték a spanyol Rafa Benítezt.

A posztra esélyesek között ott volt Wayne Rooney neve is, de a Manchester United örökös gólkirálya egyelőre maradni akar jelenlegi csapatánál, mint mondta, befejezetlen dolga van még a másodosztályú csapatnál.

Wayne Rooney marad a Derby County csapatánál Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Rooney korábban két időszakban is focizott az Evertonban, mint mondta, úgy érzi, később is lesz alkalma a Premier League-ben dolgozni. Nehéz döntés volt, hogy meg sem hallgatja az Everton ajánlatát, de később örömmel dolgozna akár korábbi csapatánál is,

Az Everton kispadjára így három jelölt maradt Vitor Pereira, Frank Lampard és a jelenlegi, megbízott menedzser, Duncan Ferguson.