Két angol focimeccs is félbeszakadt, mert összeesett egy néző a lelátón

Fulham FC v Newcastle United - Premier League EPL Soccer Sunday 12th May 2019 Fulham vs Newcastle United Premier League Horizontal FOOTBALL
General View of Craven Cottage during the Premier League match between Fulham and Newcastle United at Craven Cottage, London on Sunday 12th May 2019. (Photo by Leila Coker/ MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A másodosztályban szereplő Fulham, és a negyedosztályú Oldham Athletic mérkőzését is félbe kellett szakítani, miután mindkét pályán rosszul lett egy-egy szurkoló a lelátón.

A másodosztály (Championship) listavezetője a Blackpoolt fogadta a Craven Cottage-en, ahol nagyjából az első félidő 35. percében kellett megállítani a találkozót, miután a szurkolók jelezték, hogy egy néző rosszul lett. Mindkét csapat orvosai a helyszínre siettek, és a mentők megérkezéséig ellátták a beteget, akit a helyszínről kórházba szállítottak. A szurkolók, hasonlóan ahhoz, ahogy tavaly nyári foci-Eb-n láthattuk a dán csapattól, körülvették a szerencsétlenül járt drukkert, és zászlókkal takarták el, hogy ne lehessen látni a közvetítésben.

A találkozó jó negyedórás kényszerszünet után folytatódhatott.

A negyedosztályú (League Two) Oldham Athletic Rochdale elleni mérkőzése ugyancsak közel húsz percig állt egy hasonló eset miatt, a Boundary Parkban is egy szurkolót kellett ellátniuk a két csapat orvsainak, illetve a mentőknek, írja a Dialy Mail.