Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport értesülése szerint az Újpesttel kétszeres Magyar Kupa-győztes szerb szakember, Nebojsa Vignjevic lehet a vasárnap kirúgott Horváth Ferenc utódja a Budapest Honvéd csapatánál.

A Nemzetei Sport értesülése szerint a kispestiek hamarosan bejelenthetik a szerb szakember visszatérését. A lap korábban megírta, hogy a Honvéd korábbi játékosa, Mátyus János is a jelöltek között van, mellette pedig külföldi szakemberek kerültek szóba Horváth Ferenc utódjaként.

Nebojsa Vignjevic közel hét évig volt az Újpest edzője Forrás: Getty Images

Vignjevicet jelenleg megállapodás köti az FK Liepajához, ha rá esne a Honvéd választása, alighanem van az a pénz, amiért elengedik Lettországból. Állítólag a Liepeja vezetői nem gördítenek akadályt a 2013 októbere és 2020 júniusa között Újpesten dolgozó, a lila-fehéreket két Magyar Kupa-győzelemig vezető szakvezető távozása elé – olyannyira nem, hogy a Nemzeti Sport úgy tudja,

az 53 éves edző már el is köszönt a lett bajnokság márciusi nyitányára csaknem egy hónapig Törökországban készülő csapattól.

A Nemzeti Sport kereste a klubot, de a Honvéd nem kommentálta a sajtóértesülést. Ha lesz bejelenteni valójuk, hivatalos keretek között, a klubhonlapon megteszik.