Bognár Istvánt a gólok reményében szerezte meg új csapata

DÁRDAI Pál
Székesfehérvár, 2021. október 29. A paksi Bognár István (b) és a székesfehérvári Dárdai Pál (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Paksi FC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2021. október 29-én. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
Szeretné ott folytatni új csapatában Bognár István, a ciprusi Aris Limasszol magyar futballistája, ahol Pakson abbahagyta.

A 30 éves támadó középpályás szerdán az M4 Sporthíradóban beszélt arról, hogy mindig is szerette volna magát légiósként kipróbálni, az elmúlt másfél éve pedig jól sikerült Pakson, így ennyi idősen végre megadatott neki ez a lehetőség.

Bognár Istvánt a gólok reményében szerezte meg ciprusi csapata Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Hozzátette, egyik nagy célja, hogy pályafutása során először élvonalbeli bajnoki címet szerezzen, erre jó esélye lehet a ciprusi csapatnál, amely a második helyen áll szigetország pontvadászatában. Ugyanakkor azt is szeretné elérni, hogy a játékával bizonyítson, és a Pakssal kötött féléves kölcsönszerződést ezáltal sikerüljön meghosszabbítani, vagy akár ki is vásárolják őt. Bognár István megjegyezte,

az Arisz szeretne több gólt szerezni a mérkőzésein, ennek reményében szerződtették őt a 10-es pozícióra, s bízik benne, hogy sikerül a Pakson mutatott formájában futballoznia.

A pályafutása során először légiósnak álló Bognár a jelenlegi szezonban az egyik legjobbja volt a Paksnak, a bajnokságban 18 mérkőzésen hatszor volt eredményes és 16 gólt készített elő.