Fegyveres támadó rabolta ki az utcán a Lazio sztárját

US Sassuolo v SS Lazio - Serie A NurPhoto General news Soccer Soccer Match December 12 2021 12th December 2021 Reggio Emilia Horizontal SPORT
Toma Basic fegyveres rablás áldozata lett Rómában
Vágólapra másolva!
A Lazio labdarúgócsapatának horvát középpályása, Toma Basic fegyveres rablás áldozata lett, amikor ebédelni ment egy étterembe a csapattársaival.

A 25 éves horvát válogatott játékos a Johnny Micalusi étterem előtt állt meg az autójával, amikor egy motoros bukósisakot viselő álarcos férfi odalépett hozzá.

A rabló egy pisztolyt szorított a labdarúgó bordái közé és elvette tőle a Rolex karóráját, majd a motorjával elhajtott.

Az incidens Róma kifejezetten jómódúnak számító körzetében, a Parioli-negyedben történt.

Toma Basic fegyveres rablás áldozata lett Rómában Forrás: NurPhoto via AFP/Massimiliano Carnabuci/LiveMedia/NurPhoto/Massimiliano Carnabuci

A Football Italia információi szerint mostanság több olasz élvonalbeli játékossal történt hasonló eset, ráadasul az utóbbi időben olyan futballisták otthonába törtek be, akik a rablás idején éppen mérkőzésen léptek pályára.

Basic 2021 óta a Lazio játékosa, előtte a francia élvonalban szereplő Girondins de Bordeaux együttesében futballozott. Ebben a szezonban eddig 15 Serie A-meccsen és 6 Európa-liga-mérkőzésen lépett pályára, melyeken egy gólt lőtt és két gólpasszt adott.