Vágólapra másolva!
Ronaldo Luis Nazário de Lima, vagyis a kétszeres aranylabdás brazil Ronaldo a Twitch Bobo TV csatornájának vendége volt, amelyben elmondta, hogy az ő generációja még nem vette annyira komolyan az edzéseket, mint a mai fiatalok.

A legendás olasz csatár, Christian Vieri műsorában a brazil sztár elmondta, mennyit változtak az edzésmódszerek az utóbbi időben.

"Gyerekként láttam, hogy erősebb vagyok a többieknél. A gólokat, amiket úgy lőttem, hogy három-négy védőt is megvertem, azt nem lehet tanítani.

Meccsenként harminc-harmincöt sprintet csináltam, de nem tudtam meggyőzni az edzőnket, hogy változtasson. Héctor Cúperral az Internél három kilométert futottunk csak a bemelegítéskor. Szerencsére ma már változtak a dolgokat" - mondta Ronaldo, aki megjegyezte, hogy a mostani focisták már egészségesen táplálkoznak és sokat alszanak, míg ők annak idején éppen fordítva csinálták, nem is beszélve barátnőik számáról.

Ronaldo a mai napig az éjszaka császára Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

A kétszeres aranylabdás beszélt a Real Madrid jövendőbeli játékosáról, a francia világbajnok Kylian Mbappéról is.

"Nagyon erős, megvan benne az a gyorsaság és hidegvér a kapu előtt, ami top játékossá teszi.

Olvastam a híreket, hogy évi ötvenmillióért megy a Real Madridba. Tényleg rossz generációhoz tartozunk"

- mondta nevetve a Fenomén, aki megjegyezte, hogy azért is keresnek ilyen sokat a mai játékosok, mert a labdarúgóipar annyira növekszik, hogy kikerülhetetlen, hogy a sztárok csillagászati összegeket kapjanak.

A brazil Ronaldo végül megjegyezte, hogy ha fejben ő is annyira tudatos lett volna, mint most Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo, akkor simán megduplázhatta volna a góljai számát.