Vágólapra másolva!
Az Everton labdarúgócsapatának stábjában kapott munkát Ashley Cole, aki a klub új vezetőedzőjének, Frank Lampardnak volt korábban a csapattársa a Chelsea-ben és az angol válogatottban.

A 41 éves Cole a Chelsea akadémiáján dolgozott és az angol u21-es labdarúgó-válogatottnál is tevékenykedett segédedzőként.

Nagyszerű szakember, aki az u21-es válogatottnál is bizonyított" - dicsérte kollégáját Lampard, akivel játékosként a Chelsea-ben és az angol nemzeti csapatban is együtt futballozott.

"Rengeteg lelkesedést, játéktapasztalatot fog hozni, ő egy nagyon jó fiatal tréner, aki erőt ad edzői stábunknak" - tette hozzá az Everton új menedzsere.

Cole és Lampard játékosként csapattársak voltak a Chelsea-ben Forrás: AFP/Paul Ellis

"Izgatott voltam, amikor Frank felkért, hogy csatlakozzak az Evertonhoz.

nyilatkozta Ashley Cole, aki játékosként az Arsenalban és a Chelsea-ben volt pályafutása csúcsán, az angol válogatottban pedig 107-szer szerepelt.

Lampard a menesztett Rafa Benítezt váltotta az Everton kispadján január végén. A 43 éves szakember a stáb mellett a liverpooli klub játékoskeretét is megerősítette, ugyanis a holland Donny Van De Beeket a Manchester Unitedtől, az angol Dele Allit pedig a Tottenham Hotspurtől sikerült már leigazolnia.