Visszatérhet korábbi csapata kispadjára a Manchester United legendája

Roy Keane
Former Manchester United and Republic of Ireland footballer Roy Keane takes part in a television broadcast during the international friendly football match between England and Wales at Wembley stadium in north London on October 8, 2020. (Photo by Nick Potts / POOL / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A Manchester United legendás játékosa, Roy Keane visszatérhet az edzősködéshez és korábbi csapatánál, a Sunderlandnél állhat munkába.

Az ír szakember 2006 és 2008 között dolgozott a jelenleg angol harmadosztályban szereplő klub vezetőedzőjeként. A Sunderland vezetősége nemrégiben kirúgta a menedzsert, Lee Johnsont, pedig a csapat a tabella harmadik helyén áll, így van esélye arra, hogy feljusson a másodosztályba.

Az együttes hosszú távú célja az, hogy újra visszajusson a Premier League-be, és a megüresedett tréneri pozíciót a Manchester United egykori kiváló középpályása veheti át,

aki korábban az ír válogatott, az Aston Villa és a Nottingham Forest segédedzőjeként is dolgozott.

Roy Keane az utóbbi időben a médiában dolgozott Forrás: AFP/Nick Potts

Az 50 éves szakember az utóbbi időben a Sky Sportsnál tevékenykedett, ahol a Manchester City egykori védőjével, Micah Richardsszal vezetett népszerű műsort.

A Marca információi szerint Keane visszatérése esetén a veterán Jermain Defoe is csatlakozna a Sunderlandhez, a rutinos csatár a szezon végéig erősítené a feljutásért küzdő csapatot.