Visszatérhet korábbi csapata kispadjára a Manchester United legendája

2022.02.03. 18:38

A Manchester United legendás játékosa, Roy Keane visszatérhet az edzősködéshez és korábbi csapatánál, a Sunderlandnél állhat munkába.

Az ír szakember 2006 és 2008 között dolgozott a jelenleg angol harmadosztályban szereplő klub vezetőedzőjeként. A Sunderland vezetősége nemrégiben kirúgta a menedzsert, Lee Johnsont, pedig a csapat a tabella harmadik helyén áll, így van esélye arra, hogy feljusson a másodosztályba.

Az együttes hosszú távú célja az, hogy újra visszajusson a Premier League-be, és a megüresedett tréneri pozíciót a Manchester United egykori kiváló középpályása veheti át, aki korábban az ír válogatott, az Aston Villa és a Nottingham Forest segédedzőjeként is dolgozott. 

Roy Keane az utóbbi időben a médiában dolgozottForrás: AFP/Nick Potts

Az 50 éves szakember az utóbbi időben a Sky Sportsnál tevékenykedett, ahol a Manchester City egykori védőjével, Micah Richardsszal vezetett népszerű műsort.

A Marca információi szerint Keane visszatérése esetén a veterán Jermain Defoe is csatlakozna a Sunderlandhez, a rutinos csatár a szezon végéig erősítené a feljutásért küzdő csapatot.

Ajánlataink